Proizvodi

Rose collagen elixir

Rose collagen elixir

Rose collagen eliksir je jedinstvena tekuća formula dodatka prehrani koja kombinira sve benefite organske ružine vode, destilirane iz svježih latica ruže, Rosa Damascena, i čistog morskog kolagena iz Sjevernog mora. Za razliku od uobičajenih krema i maski za lice, Rose collagen eliksir se unosi oralno čime se pospješuje apsorpcija svih esencijalnih sastojaka.

Organska Rosa Damascena voda sadrži jako fine čestice bio esencijalnih ulja koje imaju povoljan učinak na kožu. Ima antibakterijski učinak, vraća u ravnotežu i  regulira  pH kože, stimulira cirkulaciju krvi i vlažnost kože.

Čisti, prirodni kolagen bakalara je vitalan za elastičnost, fleksibilnost i čvrstoću kože, zglobova i ligamenata, ali također i za rožnicu, hrskavicu kosti, krvne žile i crijeva. Nedavna istraživanja su pokazala učinak morskog kolagena na osobni izgled i mišićno koštani sustav:

- dokazan anti-age učinak na ljudskoj koži

- dokazano smanjenje bora
- povećanje nivoa vlažnosti kože
- zaštita kose protiv kemijskih oštećenja
- dodana vrijednost mišićno koštanom sustavu -  predkliničke studije pokazuju različite pozitivne efekte na fleksibilnost tetiva, stabilnost ligamenata, mišični i koštani strukturni integritet i metabolizam kostiju.
 

Date

22 Siječanj 2015

Tags

Zdravlje i ljepota

O nama

PURE MEDICA je brzo rastuća tvrtka čiji je cilj postati jedan od najpouzdanijih brandova u Europi. Naši dodaci prehrani su izrađeni od najčišćih i visoko kvalitetnih sirovina koje jamče učinkovitost i kvalitetu.

Kontakt

Novosti

17 Svibanj 2018
17 Svibanj 2018