Proizvodi

3BULLS Fitness

3BULLS Fitness

3Bulls Fitness kombinira pogodnosti Tribulus terestris ekstrakta i L karnitin tartarata u jednom tekućem dodatku prehrani. Namijenjen je profesionalnim sportašima kao i osobama koje se rekreativno bave sportom kada je potrebno da se povećanje mišićne mase kombinira sa sagorijevanjem masnoća.

Visoki udio steroidnih saponina, alkaloida, flavonoida, glikozida i rutina uzimanja Tribulus Terrestris ekstrakta povećava razinu testosterona u organizmu muškarca, poboljšava aktivnost prostate i smanjuje mogućnost formiranja dihidrotestosterona. Kod žena, 3Bulls Fitness regulira razinu pregnenolona, progesterona, estrogena i poboljpava libido, na taj način pomažući  fizičkom i psihičko-emotivnom zdravlju.

L-carnitine tartrate je dobro istraženi i snažan sagorijevač masnoće u tijelu. Zaslužan je za transport stanica masti, uključujući viceralnu trbušnu mast, u stanice koje ih koriste kao izvor energije. Povećanje razine mišićnog karnitina pomaže u procesu topljenja masnoće, i kako organizam postaje učinkovitiji u procesiranju masnih kiselina  povećava se razina energije u tijelu. L-karnitin također pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti, uštedi glikogena, usporava stvaranje mliječne kiseline i optimizira razinu hormona.

Date

22 Siječanj 2015

Tags

Zdravlje i fitnes

O nama

PURE MEDICA je brzo rastuća tvrtka čiji je cilj postati jedan od najpouzdanijih brandova u Europi. Naši dodaci prehrani su izrađeni od najčišćih i visoko kvalitetnih sirovina koje jamče učinkovitost i kvalitetu.

Kontakt

Novosti

17 Svibanj 2018
17 Svibanj 2018