Ultimale Forte

Ultimale Forte

Ultimale Forte je jedinstvena prirodna tekuća formula, dizajnirana  da pomogne modernom muškarcu da bude kompletan u svakom važnom aspektu života – od spolnog života do njegove mentalne i fizičke  aktivnosti na poslu, kod kuće i čak u teretani.  Pažljivo odabrana selekcija bilja je obogaćena kompleksom vitamina i prirodnim kofeinom.

Ekstrakt Damiane (Turnera diffusa L) ima dokazan učinak kao seksualni stimulans koji ne samo da poboljšava libido nego i seksualni užitak. Djeluje protiv erektilne disfunkcije, na način da povećava dotok krvi u genitalno područje tijekom spolne stimulacije i tako pomaže postizanju erekcije.  Uz svoja afrodizijačka svojstva, Damiana ima blago djelovanje na podizanje raspoloženja čime ima učinak kod smanjenja stresa, anksioznosti i  blage depresije.  Njezina svojstva za podizanje raspoloženja  su najbolje izražena kod anksiozne nervoze povezane sa seksualnim faktorom,

Ekstrakt mente (Mentha spicata L) ima mnogobrojne pozitivne učinke na organizam. Sadržaj željeza stimulira proizvodnju cvrnij krvnih stanica i hemoglobina i na taj način se poboljšava cirkulacija prema ekstremitetima i povećava razina energije u organizmu. Ekstrakt također pomaže kod jačanja otporsnosti organizma na infekcije, djeluje pozitivno na  respiratorno zdravlje, pomaže  kod regulacije hormona, zdravlja srca i kod ublažavanja stresa.

Vkompleks vitamina  se sastoji od vitamina B3, B5, B6 i B12. Vitamni B3 pomaže kod regulacije živčanog i probavnog sustava i kod pretvaranja hrane u energiju u organizmu. B5 razbija lance masnih kiselina i ugljikohidrata  kao izvor energije i odgovorna je za produkciju hormona; B6 pomaže tjelu da pretvori hranu u energiju i B12 pomaže  regulaciji živčanog sustava i i ma ulogu u stvaranju crvenih krvnih stanica.

Kofein  je snažan antioksidans i  ima pozitivan učinak  na mentalnu i fizičku izdržljivost.

Date

22 Siječanj 2015

Tags

Zdravlje i potencija

O nama

PURE MEDICA je brzo rastuća tvrtka čiji je cilj postati jedan od najpouzdanijih brandova u Europi. Naši dodaci prehrani su izrađeni od najčišćih i visoko kvalitetnih sirovina koje jamče učinkovitost i kvalitetu.

Kontakt

Novosti

17 Svibanj 2018
17 Svibanj 2018