hostgator coupon best offers
Liquid Slim

Liquid Slim

LiquidSlim je vrhunski tekući dodatak prehrani za kontrolu težine sa brzim rezultatima. Bazira se na tri sastojka koja se uzajamno ojačavaju, čije simultano djelovanje dovodi do povećanog izgaranja nakupljene tjelesne masnoće, poboljšava metabolizam, otpušta toksine i višak vode iz tijela i povećavanja mišićnog tkiva. U potpusnoti je prirodan i bez nuspojava.

Ekstrakt Artičoke (Cynara Scolymus L) ima puno pogodnosti za ljudsko tijelo i jedna je od samo nekoliko biljnih ekstrakata koji je prošao klinička testiranja i studije koje pokazuju pozitivne rezultate. Pomaže čišćenju jetre tako da ubrzava proces stvaranja žuči pomoću koje se jetra oslobađa toksina. Ekstrakt artičoke je također prirodni diuretik pomoću kojeg tijelo izbacuje nepoželjan  višak vode i toksine iz tijela.

Ekstrakt poljkse preslice (Equisetum arvense L) pomaže pri regeneraciji  istrošenih stanica tijela. Ima protuupalni i antioksidativni učinak. Kao prirodni diuretik pomaže uklanjanju toksina i viška tekućine iz tijela.

L-carnitine tartrate je dobro istraženi i snažan topilac masnoće u tijelu. Zaslužan je za transport stanica masti, uključujući viceralnu trbušnu mast, u stanice koje ih koriste kao izvor energije. Povećanje razine mišićnog karnitina pomaže u procesu topljenja masnoće, i kako organizam postaje učinkovitiji u procesiranju masnih kiselina  povećava se razina energije u tijelu. L-karnitin također pridonosi poboljšanoj fizičkoj izdržljivosti, uštedi glikogena, usporava stvaranje mliječne kiseline i optimizira razinu hormona.

Date

22 Siječanj 2015

Tags

Zdravlje i težina

O nama

PURE MEDICA je brzo rastuća tvrtka čiji je cilj postati jedan od najpouzdanijih brandova u Europi. Naši dodaci prehrani su izrađeni od najčišćih i visoko kvalitetnih sirovina koje jamče učinkovitost i kvalitetu.

Kontakt

Novosti

17 Svibanj 2018
17 Svibanj 2018